Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift


Tidsskriftets hjemmesidebillede

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (Danish Journal of Teaching and Learning in Higher Education) er publiceringskanal for universitetspædagogisk forskning og udvikling.

Formålet med Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift er at bidrage til udvikling af og debat om universitetsundervisning, -pædagogik og studiekvalitet gennem publikation af forsknings- og formidlingsartikler inden for området.

Vi udgiver artikler baseret på empiri, teorier, begreber, metoder og erfaringer af relevans for universitetspædagogik bredt, dvs. i forhold til bachelor-, kandidat-, master- og ph.d.-uddannelser, åbne uddannelser, forskningstilknyttede professionshøjskoleuddannelser samt universiteternes efteruddannelser.

Ønsker du at bidrage med en artikel eller oprette dig som bruger på DUT, kan du følge disse vejledninger (PDF åbner i ny fane): Oprettelse af bruger og Upload et nyt manuskript.

Meddelelser

 

Call for Papers: Temanummer af DUT: Fagenes Videnskabsteori: I går, i dag og i morgen

 

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (DUT) indkalder hermed bidrag til et temanummer med titlen Fagenes Videnskabsteori: I går, i dag og i morgen.

Deadline for indsendelse af artikler til temanummeret er 15. januar 2015.

 
Sendt: 2014-09-29 Mere...
 

DUT17 er udkommet

 

DUT17 handler om didaktik som et svar på universitetspædagogiske udfordringer.

DUT 17 indeholder en leder og 6 forskningsartikler, der hver især belyser didaktiske udfordringer i forhold til at planlægge undervisning, vælge indhold, skabe progression igennem studiet, rekruttere og vejlede de studerende. 

 
Sendt: 2014-09-01
 
Flere meddelelser...


Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK