Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift


Tidsskriftets hjemmesidebillede

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (Danish Journal of Teaching and Learning in Higher Education) er publiceringskanal for universitetspædagogisk forskning og udvikling.

Formålet med Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift er at bidrage til udvikling af og debat om universitetsundervisning, -pædagogik og studiekvalitet gennem publikation af forsknings- og formidlingsartikler inden for området.

Vi udgiver artikler baseret på empiri, teorier, begreber, metoder og erfaringer af relevans for universitetspædagogik bredt, dvs. i forhold til bachelor-, kandidat-, master- og ph.d.-uddannelser, åbne uddannelser, forskningstilknyttede professionshøjskoleuddannelser samt universiteternes efteruddannelser.

Ønsker du at bidrage med en artikel eller oprette dig som bruger på DUT, kan du følge disse vejledninger (PDF åbner i ny fane): Oprettelse af bruger og Upload et nyt manuskript.

 

Læs DUT18 her

Meddelelser

 

DUT 18 er udkommet

 

DUT18 handler om masseuniversitetets udfordringer, herunder de studerendes udfordringer med at agere inden for universitetets rammer og uddannelsens kultur, samt universitets opgave i at støtte de studerende på deres vej ind i en faglighed. Nummeret rummer 1 leder, 5 forskningsartikler og 1 boganmeldelse.


 
Sendt: 2015-02-26
 

Call for Papers DUT 20: Kvalitet i universitetsundervisningen – forskningsbasering, praksisrelevans og strategisk indsats

 

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (DUT) indkalder bidrag til tidsskriftets 20. udgave med titlen Kvalitet i universitetsundervisningen - forskningsbasering, praksisrelevans og strategisk indsats.

Deadline for indsendelse af artikler til DUT 20 er den 28. august 2015.

 
Sendt: 2015-01-26 Mere...
 
Flere meddelelser...


Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK