Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift


Tidsskriftets hjemmesidebillede

Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (Danish Journal of Teaching and Learning in Higher Education) er publiceringskanal for universitetspædagogisk forskning og udvikling.

Formålet med Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift er at bidrage til udvikling af og debat om universitetsundervisning, -pædagogik og studiekvalitet gennem publikation af forsknings- og formidlingsartikler inden for området.

Vi udgiver artikler baseret på empiri, teorier, begreber, metoder og erfaringer af relevans for universitetspædagogik bredt, dvs. i forhold til bachelor-, kandidat-, master- og ph.d.-uddannelser, åbne uddannelser, forskningstilknyttede professionshøjskoleuddannelser samt universiteternes efteruddannelser.

Ønsker du at bidrage med en artikel eller oprette dig som bruger på DUT, kan du følge disse vejledninger (PDF åbner i ny fane): Oprettelse af bruger og Upload et nyt manuskript.

 

Læs DUT21 her

Meddelelser

 

DUT20 er udkommet

 
Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift nr. 20 indeholder denne gang 1 leder, 6 artikler samt anmeldelser af hele 3 aktuelle bogudgivelser. To artikler relaterer til temaet for den seneste DUN-konference: Kvalitet i universitetsundervisning. Derudover kan man læse om emner så som tværfaglighed, testbaseret studieoptag samt relationen mellem læringsudbytte og undervisningssprog. Endelig anmeldes nye bøger om så forskellige emner som klyngevejledning, eksamensangst og følelsers betydning for læring.  
Sendt: 2016-02-29
 
Flere meddelelser...

Årg. 11, Nr. 21 (2016): Universitetspædagogikum og udvikling af undervisning - deltagerprojekter og undervisningsperspektiver


Universitetspædagogikum og udvikling af undervisning - deltagerprojekter og underviserperspektiver

DUT nummer 21 med temaet Universitetspædagogikum og udvikling af undervisning indeholder 17 temaartikler. Hertil kommer 3 artikler uden for tema samt 2 anmeldelser af aktuelle fagbøger. Ikke alene antallet af artikler er imponerende. Ligeså er variationen i temaer, metoder og fagdiscipliner.
De fleste artikler er forfattet af undervisere, som beskriver, analyserer og reflekterer over egen praksis. Nummeret er således med til at synliggøre den indsats, som universitetsundervisere lægger i at udvikle deres undervisning. Til inspiration, debat og eftertanke for undervisere, undervisningsudviklere, forskere, og beslutningstagere.

 

Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK