Landbohistorisk Tidsskrift


Landbohistorisk tidsskrift er et tværvidenskabeligt tidsskrift, som bringer forskningsbaserede artikler med relevans for landbohistorien i bred forstand. Tidsskriftets artikler dækker således en bred vifte af fagtraditioner, teoretiske tilgange og temaer, lige fra det økonomiske og landbrugstekniske til det antropologisk-etnografiske og kulturhistoriske. Tidsskriftet er, under forskellige navne, bl.a. Bol og By, udkommet mere eller mindre regelmæssigt siden 1956, og siden 1972 i samarbejde med Landbohistorisk Selskab.

Meddelelser

 

Landbohistorisk Tidsskrift kommer fremover kun som digital udgivelse

 

Fra og med 2016 vil Landbohistorisk Tidsskrift fremover kun udkomme med et årligt nummer og kun digitalt – med mulighed for at udskrive artiklerne eller gemme dem på pc’en.

Forslag til artikler bedes sendt til kontaktpersonen inden 1. juni det år, hvor artiklen ønskes bragt. Alle artikler bliver fagfællebedømt. 

 
Sendt: 2017-01-05
 

Digitalisering af tidligere årgange

 
Der arbejdes i øjeblikket på at få digitaliseret samtlige tidligere numre af tidskriftet fra starten under navnet "Bol og By" i 1956 frem til de allerede digitaliserede årgange. Uploadningen vil foregå løbende.  
Sendt: 2015-05-11
 
Flere meddelelser...

Årg. 13 (2016)


Forside
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK