Fremtidens undervisningsmiljøer

Forfattere

  • Lillian Buus Aalborg Universitet
  • Uwe Wollin Københavns Universitet

DOI:

https://doi.org/10.7146/lom.v6i11.16050

Resumé

Som oplægget til dette temanummer af LOM også indikerede, så sætter vi fokus på fremtidens undervisningsmiljøer på universiteter og UCer. Fremtidens undervisningsmiljøer har mange facetter, hvilket samlingen af artikler også illustrerer. “Fremtidens Undervisningsmiljø” handler om eksisterende erfaringer med undervisning, som peger på potentialer, udfordringer, konkrete overvejelser og fremtidig anvendelse generelt i undervisningen i forhold til skabelsen af et decideret undervisningsmiljø. Når vi taler om fremtidens undervisningsmiljøer, så er denne ofte forbundet med en teknologisk opfattelse, f.eks. omkring brug af digitale medier i undervisningen, og hvordan disse er tænkt sammen med de fysiske rammer for undervisningen. Det bærer dette nummer af LOM også præg af.

Dette temanummer af LOM kan opdeles i 3 temaer; “Teknologisk understøttet praksis undervisning”, “Undervisning via videostreaming”og  “Online læringsmiljøer”. I det efterfølgende har vi prøvet at give et overblik over de forskellige vinkler artiklerne har  ind i disse forskellige temaer og tidsskriftets overordnede tema.

Downloads

Download-data er endnu ikke tilgængelig.

Downloads

Publiceret

07-11-2013

Citation/Eksport

Buus, L., & Wollin, U. (2013). Fremtidens undervisningsmiljøer. Tidsskriftet Læring Og Medier (LOM), 6(11). https://doi.org/10.7146/lom.v6i11.16050