Tidsskriftet Læring og Medier (LOM)

Læring og Medier (LOM) er et elektronisk tidsskrift om anvendelse af it og digitale medier til formidling, læring, kompetenceudvikling og samarbejde.

Meddelelser

 

Call: LOM #15 (English) Learning design: using pedagogical and didactical models to support educational development, quality assurance, and to increase cost-effectiveness in higher education

 

In this issue of LOM we focus on learning design and other model-based ways of thinking pedagogy, methods and new learning environments in higher education.

 
Sendt: 2015-11-04 Mere...
 

Call: LOM #15 Learning design: pædagogiske og didaktiske modeller for undervisningsudvikling, kvalitetssikring og effektivisering på de videregående uddannelser

 
I dette nummer af LOM sætter vi fokus på learning design og andre modelbaserede måder at tænke didaktik, metoder og læringsmiljøer ved de videregående uddannelser.  
Sendt: 2015-11-04 Mere...
 

Tema og redaktører på kommende numre af LOM

 

Oversigt over kommende temaer og redaktører i Tidsskriftet Læring og Medier

 
Sendt: 2010-11-10 Mere...
 
Flere meddelelser...

Årg. 8, Nr. 14 (2015): Robotter

I dette nummer af LOM sætter vi fokus på, hvordan robotter og robotteknologi indgår og kan indgå i velfærds- og læringssammenhænge. Robotter er en særlig materialitet som har potentialer og som skaber fascination, bekymring og endog frygt. Vi inviterer her til en bred debat, hvor bidrag, der dækker forskellige aspekter af læring og interaktion med robotter, kan belyse feltets mangfoldighed og interessefelter.

Indholdsfortegnelse

Redaktionelt

Tema 1: Robotter i skolen
Niels Henrik Helms, Gunver Majgaard
PDF
Tema 2: Robotter i felten
Gunver Majgaard, Niels Henrik Helms
PDF

Artikler

Herdis Toft, Rikke Toft Nørgaard
PDF
Stine Ejsing-Duun, Morten Misfeldt
PDF
Jacob Nielsen, René Pedersen, Gunver Majgaard
PDF
Ole Caprani
PDF
Jens Jørgen Hansen
PDF
Markus Ketterl, Beate Jost, Thorsten Leimbach, Reinhard Budde
PDF
Jens Dinesen Strandbech
PDF
Gunver Majgaard, Patricia Lyk
PDF
Lykke Brogaard Bertel, Glenda Hannibal
PDF
Mie Buhl, Annette Rahn
PDF
Mikala Hansbøl
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK