Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund


Tidsskriftets hjemmesidebillede

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund er et tværfagligt, peer-reviewed tidsskrift, der tager udgangspunkt i medicinsk antropologi.

Tidsskriftet har til formål at fremme og udvikle den forskning, der ligger i grænsefeltet mellem sundhedsvidenskab og humaniora/samfundsvidenskab.

Tidsskriftets målsætning er at fungere som et forum, hvor disse fag kan mødes og inspirere hinanden - epistemologisk, metodisk og teoretisk - i forskellige forskningssammenhænge. Tidsskriftet formidler den debat og teoretiske udvikling, der foregår i de voksende faglige samarbejds- og forskningsinitiativer, der udspringer af dette grænsefelt.

Tidsskriftet henvender sig til alle med interesse for forskning i sygdom og samfund og i særlig grad til sundhedsmedarbejdere i forsknings- og undervisningssammenhæng med forbindelse til tværfaglige miljøer.

 

Hvordan du kan få adgang til tidsskriftets artikler:

1) Vi har Open Access uden begrænsninger. Søg under 'Nyeste' eller 'Arkiver' øverst på hjemmesiden.

2) Du kan abonnerere på trykte udgaver af tidsskriftet.

Individuelt abonnement: 250 kr årligt

Institutionsabonnement: 600 kr årligt

Enkeltnummer pr styk:  150 kr

For bestilling af abonnement eller enkeltnumre skriv til kontakt@sygdomsamfund.dk eller ring +45 87162063

 

Vi opfordrer læsere til at tilmelde sig meddelelsestjenesten vedrørende publiceringer for dette tidsskrift. Brug linket 'Registrer' øverst på tidsskriftets hjemmeside. Denne registrering medfører, at læseren via e-mail modtager indholdsfortegnelsen for alle nye udgaver af tidsskriftet.

Meddelelser

 

Stoffer

 

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund indkalder hermed artikler til sit 28. temanummer med beregnet udgivelse i foråret 2018. Temanummeret har arbejdstitlen: Stoffer  (læs CFP under 'Mere'..)

Deadline for at indsende en artikel er den 1. maj 2017, og tidsskriftet forventes at udkomme i foråret 2018. Du er velkommen til at kontakte temaredaktionen eller ansvarshavende redaktør, hvis du har spørgsmål. Dette tema har som gæsteredaktører Bagga Bjerge (bb.crf@psy.au.dk)  og Jeppe Oute Hansen (jo.crf@psy.au.dk), Center for Rusmiddelforskning, Aarhus Universitet.  

Giv venligst tilsagn om muligt bidrag ved at sende en mail til ansvarshavende redaktør Mette Bech Risør, mette.bech@uit.no. Skrivevejledning findes på tidsskriftets hjemmeside under ’Om’ og dernæst ’Retningslinier for forfattere’.

 
Sendt: 2016-12-14 Mere...
 

Planlagte numre

 

Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund planlægger følgende nye numre med arbejdstitlerne:

Nr  26: Social smitte (udkommer forår 2017) 

Nr 27: Samtidens usikkerhed (udkommer efterår 2017) 

Nr 28: Stoffer (udkommer forår 2018)

Nr 29: Børn (udkommer efterår 2018)

Forfattere der har lyst at bidrage til et temanummer er velkomne til at rette henvendelse, hvis man ønsker at vide mere om temaet. Redaktionsprocessen forud for udgivelse er på ca. 1 3/4 år.

 

 
Sendt: 2014-01-06
 
Flere meddelelser...
Denne webside bruger cookies til at lave statistik over trafikken på siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
OK